Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Junioren verwennen senioren

Zonnebloem afdeling

Op maandag 27 november hadden de seniore dames van De Zonnebloem hun beauty-middag.

In de voormalige melkfabriek De Eendracht, dat nu een woonhuis is, vond een bijzondere middag plaats voor onze vrouwelijke Zonnebloem-gasten.
Onder begeleiding van Angelique van Veldhuizen van 'De Knipbeleving'  (tevens gastvrouw) verwenden leerlingen van de afdeling Zorg en Welzijn van het Corlaer Gollege de dames met een schoonheidsbehandeling.

Gezelligheid en ontspanning stond centraal deze middag. Vooraf hadden de leerlingen een workshop handmassage ontvangen met essentiële oliën en ze brachten hun ervaringen meteen in de praktijk.  De dames genoten ervan!
In een huiselijke sfeer konden de dames ook hun haren en huid laten verzorgen. Jong en oud waren gezellig in gesprek met elkaar en voor iedereen was het een bijzondere ervaring. De Nijkerkse Uitdaging hielp door het uitdagen van bedrijven om te sponsoren en dit hadden ze graag voor de 'Zonnebloempjes' van Nijkerk over. Met een tasje vol verrassingen gingen de dames voldaan naar huis.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken