Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Prijzenfestival in Sint Jozef

Zonnebloem afdeling

Op zaterdag 11 november 2017 was de najaarsactiviteit georganiseerd: met Kees Bos en de muzikale bingo.

 

Om kwart over twee is de koffie met heerlijk gebak al achter de kiezen, wat een verwennerij was dat.

Kees Bos deelt (allemaal verschillende) formulieren rond, daarop staan 24 verschillende liedjes. En ondertussen opent Jannie de feestmiddag, prima georganiseerd door Liesje, Andrea, Henny en Hennie. De stemming zit er meteen in, gezellig hoor! Iedereen zingt mee, trommelt mee. En als het liedje op het formulier staat: streept mee. Want dat is natuurlijk het beginsel van de muzikale bingo. De prijzen vliegen voor de pauze al weg.

En in de pauze komen de drankjes en hapjes, allemaal even lekker. Gasten en vrijwilligers groeien in de breedte. Na de pauze komen er weer nieuwe formulieren en nieuwe liedjes. De stemming zit er geweldig in en Kees loopt steeds door de zaal en besteedt aan iedereen aandacht. De bingo is voorbij, de hapjes komen weer voorbij en de liedjes gaan gewoon door. Kees helpt zelfs gasten met een prijsje uitzoeken en mevrouw Bergsma is wel heel blij met haar prijs. Iedereen is blij met de leuk verlopen middag. Hulde weer aan het organisatiecomité. 

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2022

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken