Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstgevoel in 't Koetshuis

Zonnebloem afdeling

Op 18 december was er de jaarlijkse kerstmiddag in ’t Koetshuis.

Er waren 50 gasten en 30 vrijwilligers op afgekomen. Volle bak dus. Iedereen werd ontvangen met koffie en thee en met etageres met heel veel lekkers.

Kleine kinderen van de basisschool Open Kring en grotere kinderen van de basisschool Koningslinde starten de kerstliederen. Wat deden ze allemaal hun best. De kinderen maakten plaats op het podium en de volksdansvereniging Rav Brachot nam het over. Daarna kwam het koor Herfstklanken aan bod met oudhollandse kerstliedjes. Met de tekst op de beamer (onder professionele bediening van Petra) kon iedereen meezingen.

Het was een lange, maar mooie middag. AnnaMarie van Groningen las het kerstverhaal voor en Gerrie Veldhuizen werd, vanwege haar tachtigste verjaardag, in de bloemetjes gezet. De hapjes en drankjes waren helemaal top.

Marjanne bedankte iedereen (inclusief ’t Koetshuis) die deze mooie middag tot stand had gebracht. Een middag waarop we met een goed gevoel op konden terugkijken.

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken