Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerststukjes maken bij Accent

Zonnebloem afdeling

Op woensdag 13 december was De Zonnebloem weer te gast bij Accent Praktijkonderwijs.

Vijftien leerlingen van groep 2 en 3 en acht vrijwilligers waren aanwezig voor de veertien gasten. De leerlingen hadden een heerlijke maaltijd bereid met soep, broodjes, kroket, jus, melk en meer. De gasten werden vorstelijk door de leerlingen bediend. Na de smakelijke maaltijd werd gestart met het uitdelen van bakjes, groen, dennenappels, kerstballen, van alles was er wel bij.  Er werd geknipt, gespoten, gestoken, gefrunnikt, kapot gegooid. Iedereen was er druk mee en zowel de leerlingen als de gasten waren zoet bezig. De stemming was super gezellig en toverde vaak een lach op de gezichten, ook die van de onderwijzeres. Alle creaties werden uiteindelijk op tafel gezet en werden door iedereen bewonderd. Een leerling maakte zelfs een afspraak met onze gast om haar in De Pol te bezoeken en een kerststukje te brengen. De onderwijzeres bedankte De Zonnebloem en de leerlingen voor deze geslaagde middag. En andersom kon De Zonnebloem en konden de gasten de Accent school dankbaar zijn voor de gastvrijheid en de prima instelling van de leerlingen. Een applaus was er voor ze!

 

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken