Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

T-shirts & Jeu de Boules

Zonnebloem afdeling

Op dinsdag 13 februari 2018 waren we weer te gast bij de jeu de boules vereniging “De Nijeboulers”. Er waren 8 vrijwilligers en 17 gasten.


Jannie heeft voor onze vrijwilligers nieuwe t-shirts geregeld en die werden vandaag aan de eerste Zonnebloemers uitgedeeld. En dus kon Femmie de middag openen. Er werden zeven groepen gemaakt, met een vrijwilliger per groep en ook een Nijebouler per groep. 

En toen kon het spelletje beginnen. Iedereen deed zijn best om de bal in de ring te mikken. De oh's en ah's waren niet van de lucht, de een zat op een stoel, de ander op een rollator en iedereen had lol. Wat jammer toch dat er niet meer foto's werden gemaakt, maar de batterij van Rina's toestel was binnen no time leeg (stom, stom, stom... vond Rina). Gelukkig heeft Jannie ook nog wat foto's gemaakt. En gelukkig dat er aan het einde weer koffie en thee was met een plak cake. Wat hebben we weer een leuke middag achter de rug!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken