Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Het spookt in het kasteel

dscn0060jpg

Op zaterdag 10 maart 2018 waren er 45 gasten uit Vathorst, Hoevelaken en Nijkerk en 27 vrijwilligers bijeen in De Ark voor een voorstelling van de toneelvereniging DOB.

Bij aankomst was er een lift voor rollators, een platform voor rolstoeler, de garderobe met de wasknijpers, koffie, thee, stroopwafels en cake. En toen moest de voorstelling nog beginnen.
Jannie opende de middag, bedankte De Ark en wenste iedereen een plezierige, ontspannen middag.
De kasteel (hotel-) eigenaar kwam naar voren, samen met de butler. En vroeg aan het publiek: wie gelooft er in spoken? Mevrouw Van Dijk stak beide handen in de lucht.
Het echte spook was na veel gedonder en bliksem de moeder van de baron. Ze zat verborgen in het schilderij. Ogen en mond kwamen tot leven.
Na het eerste bedrijf kwamen de drankjes te voorschijn. De artiesten kwamen in de zaal en spraken met onze gasten. Er werd geweldig gebabbeld. De man van de geluidsinstallatie liep met een handvol chocolade eitjes, was erg grappig.
Het werd een vrolijke, ontspannen middag voor ons.
De baron bedankte De Zonnebloem en Jannie bedankte de toneelgroep DOB.
Wij bedanken de commissie voor de zeer geslaagde middag.

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken