Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Drukbezochte Uut Kiek Dag 2018

dscn0399jpg

Afgelopen zaterdag was De Zonnebloem Nijkerk-Nijkerkerveen weer aanwezig bij de Uut Kiek Dag 2018.

Zaterdag 8 september waren Marjan, Floor, Gerrie, Rina en Petra aanwezig op de Uut Kiek Dag om De Zonnebloem te promoten, geld op te halen en een voorzitter te zoeken. Dit laatste is helaas niet gelukt, maar we hebben De Zonnebloem wel weer op de kaart gezet.

Gerrie had haar beroemde rozijnenbroden gebakken en er kon geraden worden hoe zwaar het kleine brood woog en hoeveel rozijnen er in het grote brood zaten. Zij heeft hiermee €76,- opgehaald.

De befaamde levende fruitmachine was ook weer een groot succes. Vele deden hier aan mee en er zijn weer verschillende prijzen uitgereikt. De opbrengst was € 176. De sfeer, het weer en de belangstelling waren erg goed.

Om 15 uur gingen we moe, maar voldaan naar huis. Helaas was dit de laatste keer, aangezien de Uut Kiek Dag stopt..

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken