Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Geslaagde kerstmiddag!

dscn0850jpg

Een zeer geslaagde kerstmiddag in 't Koetshuis!

Kerstmiddag Zonnebloem in 't Koetshuis 17 december 2018.

Het was vanaf 13:30 uur een drukte van belang aan de Spoorstraat. Busjes, taxi’s en rollators gingen allemaal één kant op: Het kerstfeest bij 't Koetshuis.

De commissie had met de Nijkerkse Uitdaging weer een leuk programma in elkaar gezet voor 56 gasten en 30 vrijwilligers. Na het kopje koffie met wat lekkers kregen we een optreden van de kinderen van groep 4 van kindcentrum Holk. Zij zongen mooie liedjes en lazen een verhaal voor. Ook deelden zij kerstkaarten uit aan alle gasten. Het was een schattig en mooi optreden. AnnaMarie las hierna een kerstgedicht voor.

Hierna kwam Edward Val, De Troubadour. Hij zong mooie liederen en was sfeervol gekleed. Tussendoor werden we door het personeel van het Koetshuis veelvuldig voorzien van hapjes en drankjes. Het trio Gouwe Ouwe verzorgde ook twee optredens. Twee accordeons met een zanger zorgen voor een goede sfeer en er werd veel meegezongen en af en toe gedanst.

Bij het bedankwoordje werd vrijwilligster Marie Vlietstra nog in het zonnetje gezet. Zij was erg actief, maar gaat verhuizen naar Vlieland.

Om vijf uur was het afgelopen. De gasten en vrijwilligers gingen tevreden met een leuk kerstpresentje naar huis.

Al met al een geslaagde middag!

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken