Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Music That Matters

dsc0772-001-bordermakerjpg

Zaterdagmiddag 16 maart stond in het teken van de Zonnebloem afd. Nijkerk - Nijkerkerveen.

Restaurant De Heerd van Woonzorgcentrum Sint Jozef was goed gevuld. 50 gasten werden voorzien van koffie of thee met een zoete versnapering door 20 vrijwilligers. Voor deze middag werd er een optreden verzorgd door het Nijkerkse koor Music That Matters. Dit koor is in 2015 begonnen als projectkoor om bij de 5 mei verkiezingen een optreden te verzorgen. De koorleden vonden het repeteren zo leuk dat ze dit zijn blijven doen. Zo nu en dan treden ze op in besloten kring. Ze zingen Nederlands en Engelstalige muziek. Deze keer geen meezingen en klap muziek maar echte luistermuziek. In de pauze werd de advocaat en andere drankjes uitgedeeld met natuurlijk een hartig hapje, klaargemaakt door onze vrijwilligers. Om 16.15 werd er een toegift gezongen en konden de handen klappend het koor bedanken. 

Voorzitter Harry Koelewijn bedankte het koor voor hun optreden en Sint Jozef voor hun gastvrijheid. Het was een geslaagde dag. 

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken