Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Museum Beeld en Geluid

img0113jpg

Zaterdag 25 mei ging de Zonnebloem afdeling Nijkerk-Nijkerkerveen naar museum Beeld en Geluid in Hilversum met 29 gasten en vrijwilligers.

Om 10:30 uur vertrok de bus en iedereen had er erg veel zin in. Buschauffeur Klaas vertelde een hoop verhalen onderweg en zette ons voor de deur af. Bij Beeld en Geluid werden we gastvrij ontvangen met een kop koffie en gebak. Hierna gingen we met zijn allen naar een zaal, waarbij een gastvrouw ons stond op te wachten en uitleg gaf bij de beelden die werden getoond. Er kwamen veel herinneringen boven: meneer De Uil, Wie van de 3, Dagboek van een Herdershond, alle winnaars van het zongfestival enz. Iedereen genoot!

 

Hierna volgde een lekkere lunch en konden we nog shoppen in het winkeltje. Om 15:30 uur reden we weer naar huis. De chauffeur nam de touristische route langs paleis Soestdijk en De Lage Vuursche. Ook hierbij had hij leuke verhalen te vertellen. Om 16:15 uur waren we weer in Nijkerk en gingen moe en voldaan naar huis. Een erg geslaagde middag.

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken