Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wandeling door de natuur

whatsapp-image-2019-09-30-at-151309jpeg

Op donderdag 26 september was er een boswandeling georganiseerd door de Zonnebloem, samen met het IVN en 2 boswachters van natuurmonumenten.

Er waren 21 gasten en 19 vrijwilligers aanwezig. We begonnen de middag met een kopje koffie/thee in het theehuis van Oud Groevenbeek. De weergoden zaten ons in eerste instantie niet mee, maar gelukkig tijdens de wandeling was het droog. De boswachter vertelde hoe de Veluwe was ontstaan en over de strijd tussen Putten en Ermelo. Ook vertelde hij over de jachthonden die begraven werden op het landgoed. Voor 1 begraven jachthond werd een rhododendron geplaatst. Onze gasten vonden deze verhalen allemaal prachtig om te horen.

Na de wandeling zijn we heerlijk pannenkoeken wezen eten bij 't Jagersnest in Ermelo, waar iedereen heerlijk heeft gesmuld. Na het toetje, ijs met veel slagroom, zijn we weer richting Nijkerk gereden, waar we omstreeks 19.15 arriveerden.

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken