Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Muziekmiddag bij Kade 10

7523372411424489592815253531252978977603584ojpg

Op het Engelse Plein bij Brasserie Kade 10 was woensdagmiddag 13 november een gezellige muziekmiddag georganiseerd door het bestuur.

Dit najaarsfeest was wat groter aangepakt omdat dit jaar De Zonnebloem landelijk 75 jaar bestaat. Bij binnenkomst werden ze muzikaal binnen gehaald door accordeonist en entertainer Peter Buijs. Het plein was sfeervol ingericht met een klein podium in het midden waardoor de ruim 60 gasten en 20 vrijwilligers rondom het podium konden zitten.

Een kopje koffie met wat lekkers werd er geserveerd en Peter Buijs maakte het gezellig met zijn deuntjes en zang. Daarna was er een optreden van de Muzidima's. Zes dames die de sfeer er goed in kregen. Nederlandstalige liedjes en leuke acts werden zeer gewaardeerd door de gasten. Tussen het optreden door werd er van een glaasje fris, wijn en (niet te vergeten) advocaat met slagroom genoten. De warme en koude hapjes waren zeker welkom en smaakten heerlijk.


De volgende gezellige middag voor de gasten is 6 december bij Restaurant de Dolle Joncker waar ze na het kerstbakjes maken een heerlijke lunch geserveerd krijgen. De laatste gezellige middag van het jaar wordt 18 december gehouden bij De Schakel waar we van een Kerstbrunch kunnen genieten.

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken