Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Stadswandeling door Nijkerk

whatsapp-image-2020-08-19-at-185419jpeg

We mochten eindelijk weer!

 

Vlak na onze gezellige Jeu de Boules middag, brak het coronavirus uit. We kwamen in een onwezenlijke wereld terecht, waarin toch geleidelijk beperkte en aangepaste vrijheden terug kwamen.

Waarmee zou je dan eens kunnen beginnen om voor de Zonnebloem gasten te organiseren, moet het bestuur hebben gedacht. Gezond wandelen en genieten van de buitenlucht als het stralend weer is. Twee dagen prachtig weer en de stadswandeling in de binnenstad was een enorm geslaagd evenement. Kijk eens naar beneden en natuurlijk ook omhoog. Putdeksels met Nijkerks toren, struikelstenen en nooit geziene gevel versieringen. Haast dagelijks kom je door de straten, maar door de gidsen van Museum Nijkerk werd je erop gewezen. Soms werden de gidsen aangevuld door gasten of begeleiders, die veel veranderingen persoonlijk hadden meegemaakt.

Afsluitend op beide dagen voor de in totaal 20 gasten en evenzoveel begeleiders een heerlijk kopje koffie bij restaurant de Dolle Joncker. Met een haast traditioneel wordend stuk appelgebak, geserveerd met slagroom. Twee erg geslaagde middagen, waarop de gasten heel tevreden terug kijken.

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken