Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Een fijne wandeling op Oud Groevenbeek

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op donderdag 17 april organiseerden we een wandeling voor rolstoelers.

8 vrijwilligers en 5 rolstoelgasten hadden een mooi middagje uit op het landgoed Oud Groevenbeek, verscholen in de bossen tussen Ermelo en Putten. Daar ligt een aangepaste route van 2,2 kilometer, geschikt voor rolstoelgebruikers en visueel gehandicapten.De villa met toren (1907) is een in het oog springend Jugendstil gebouw met druivenkassen erbij. Het landgoed heeft een grote variatie aan park- en landgoedelementen: een tuin met schitterende bloemfiguraties, bijzondere bomen en struiken, een vijver waar de Groevenbeek doorheen stroomt. Ook is er een watertoren, waarin vleermuizen hun woonverblijf hebben. Aan de rand van de bospaden liggen duizenden jaren oude grafheuvels. Het was lekker weer en het gezelschap wandelde door het bos en over de Ermelose heide. Best een eind, maar het was prachtig. Ook de gasten vonden het heerlijk. Na afloop was er nog koffie en gebak in restaurant De Heerdt.

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken