Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Het was een fantastische Vecht!

Zonnebloem afdelingsnieuws

Vanuit heel Nijkerk werden onze gasten op zaterdag 3 mei naar het Ampt van Nijkerk gebracht. Ze hadden er allemaal zin in: een boottocht over de Loosdrechtse plassen en over de Vecht.

Het grote voorjaarsuitje van de Zonnebloem Nijkerk-Nijkerkerveen kon beginnen. De bussen van Besseling stonden al klaar en toen iedereen (54 gasten en 29 vrijwilligers) met stralende en verwachtingsvolle gezichten een plekje in de bus had gevonden ging men, langs Anna’s Hoeve en Oud Loosdrecht naar de boot. Allemaal weer uit de bus en iedereen de boot in. Daar kreeg men koffie met gebak en kon men al snel de grootsheid van de Loosdrechtse Plassen zien. En wat een heerlijk weer wat het toch! Mooie blauwe luchten en een zonnetje, jammer dat de wind wat aan de kille kant was. Door de sluis en dan de Vecht op met haar grootse statige herenhuizen en de romantische theekoepels. Langs Nieuwersluis waar nu een vrouwengevangenis is gevestigd. Er werd een heerlijke broodmaaltijd geserveerd en bijna iedereen deed mee aan de Super-senioren Quiz. Met vragen uit allerlei categorieën vragen, die over Nijkerk waren het moeilijkst. De dames Van den Akker, Van Dijk en Van de Bunt-Walet gingen er met de prijzen vandoor (een Hema-bon, een high-tea bon om bij de Postkamer te besteden en een Intratuin bon). De dames hadden alle vragen goed beantwoord. En toen was de bootreis ten einde, het was heerlijk! De bussen gingen langs een schilderachtige route terug: vliegveld Hilversum, Maartensdijk, Lage Vuursche en Hoge Vuursche. Er was zelfs een gast die de busreis misschien nog mooier vond dan de boot. Maar hoe dan ook: het was een geweldige dag. Moe maar met een voldaan gevoel kwam iedereen weer thuis.

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken