Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Inspirerende toespraak directeur Zonnebloem

Donderdagavond 8 mei togen Hans Haak, Hans Dekker, Jaap en Liesje van Dijk en Ronny Blok naar de Witte Bergen waar we werden getrakteerd op een inspirerende toespraak van: zeg maar gewoon Noud.

Geen strak beleidsplan voor de komende vier jaar, maar een flexibel toekomstplan werd uitgelegd. Hoe we met elkaar vooral trots moeten zijn op elkaar en de Zonnebloem. Dat we allen ambassadeurs zijn van deze vereniging, waar alle vrijwilligers lid van zijn. Onze gasten zijn geen lid. Zij mogen donateurs zijn maar hoeven dat niet. Al onze gasten blijven vanzelfsprekend onze gast, maar in de toekomst kijken we iets strengen naar het hebben van een lichamelijke beperking en het niet ten volle kunnen meedraaien in de gewone maatschappij. Eenzaamheid alleen mag geen criterium meer zijn. We gaan de toekomst tegemoet met een nieuw logo en een nieuw elan. Niet langer als een wat oubollige vereniging voor ouderen, maar als een vereniging waar veel, heel veel, kan. Waar jongeren met een beperking zich óók thuisvoelen. Waar we met hen een biertje gaan drinken in de kroeg, of waar de gast een ballonvaart kan meemaken. Tijdens de ledenvergadering horen jullie nog veel meer. Wij kwamen in ieder geval geïnspireerd weer thuis.

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken