Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Gezellige zonnebloem-middag Sint Jozef

Zonnebloem afdelingsnieuws

Voor alle bewoners van Huize Sint Jozef en voor de gasten van de Zonnebloem was er op 8 juli een gezellige middag, die geheel gesponsord werd door de Corien de Groot Foundation uit Wassenaar.

We begonnen met thee/koffie met wat lekkers. Om kwart voor drie verwelkomde Ronny iedereen en nam ze het woord over de Corien de Groot Foundation. Daarna werden er bekende liedjes gezongen o.a. van Willeke Alberti. Maar ook Ome Jan en Doris Day kwamen voorbij. Daarna hadden we twee Bingo-rondes (met heel mooie plankjes). De stemming was opperbest, zeker toen de borrelnootjes en een drankje op tafel verscheen. De muziek ging lekker door. Tijdens het advocaatlepelen begon de musical met liedjes als ‘ Omdat ik zo veel van je hou’ . Er werd gedanst, geklapt en de stemming zat er nog steeds lekker in. Het was alweer over vieren, de gasten gingen lekker meezingen met de oude doos liedjes. Het laatste liedje was Een reisje langs de Rijn. En toen kwam alweer het afscheid: met drie bosjes bloemen en een knuffel.

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken