Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Maand van de Aandacht Nijkerk

Zonnebloem afdelingsnieuws

Mogen wij even uw Aandacht? In de periode van 23 september tot en met 28 oktober 2014 organiseren 25 organisaties in de gemeente Nijkerk de Maand van de Aandacht.

Voor mensen die (soms) gevoelens van eenzaamheid hebben en voor iedereen die graag samen met anderen iets wil ondernemen. Samen eten, samen wandelen, samen creatief bezig zijn, samen een spel doen, praten en luisteren, samen zingen of naar muziek luisteren. Er zal een gevarieerd programma zijn voor jong en oud. In de gemeente Nijkerk zijn er structureel al veel activiteiten. De Maand van de Aandacht biedt de gelegenheid om een keer een voor jouw nieuwe activiteit uit te proberen. Mocht je belangstelling hebben voor een activiteit, maar vind je het prettig om samen met iemand anders te gaan of is het vervoer ernaar toe een probleem? Ook daar is in die maand aan gedacht. In de informatie die eind augustus verspreid wordt, zul je ook hier informatie over vinden. Naast activiteiten zullen er ook inspirerende bijeenkomsten worden gehouden. Er komt bijvoorbeeld een speciale leefstijldag voor vrouwen van allochtone afkomst op 25 september, een bijeenkomst over bewust en veilig wonen voor senioren op 8 oktober en voor diegene onder ons die geïnspireerd wil worden door middel van theater, reserveer de avond van 28 oktober! Mocht je belangstelling hebben voor een activiteit, maar vind je het prettig om samen met iemand anders te gaan of is het vervoer ernaar toe een probleem, geen zorg. Ook daar hebben we aan gedacht. Eind augustus zul je hier verdere informatie over vinden in de flyer, de krant of op onze website www.sigma-nijkerk/maandvandeaandacht Houd dus de krant of andere (social) media in de gaten voor het programma dat eind augustus bekend zal worden gemaakt. Mocht je nu al informatie willen? Neem dan contact op met Hermien Stouwdam van Sigma telefoonnummer: 033-2474830 of info@sigma-nijkerk.nl

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken