Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Het was weer Bingo!

Zonnebloem afdelingsnieuws

Anders dan anders wordt de bingo dit jaar in De Fontein georganiseerd, de nieuwe kerk in Corlaer met dat grote kruis op het dak, vlakbij het Gezondheidscentrum Corlaer.

Om 14 uur zou het beginnen en de UVV-bus reed af en aan. Uiteindelijk konden de 14 vrijwilligers 43 gasten verwelkomen in de fantastisch mooie zaal. De koffie en thee gingen er, met de heerlijke koeken, prima in en de Bingo kon beginnen…. als ook Gerrie Veldhuizen er was. Iemand moest toch aan dat rad draaien! Eindelijk, na 10 minuten, kwam Gerrie binnen: de door haar zelfgebakken krentenbroden kwamen net uit de oven en konden niet verser. De balletjes kwamen het rad uit en Andrea exposeerde al haar talenten door de getallen luid en duidelijk te noemen. Bij een valse Bingo zou er gezongen moeten worden, vond Olaf. Er waren geen dure prijzen, maar er waren er wel heel veel. De Zonnebloem paraplu ging naar zuster Henny. Tijdens de pauze kwamen de drankjes en hapjes op tafel. Het was gezellig en het zonnetje scheen nieuwsgierig naar binnen. De volgende ronde kon beginnen. Ver voordat de laatste ronde startte stond de UVV-bus weer voor de deur, dus ook de chauffeur mocht meedelen in de drankjes. Uiteindelijk was de laatste kaart vol en kwam ere en einde aan het Bingo-feest. Ronny bedankte alle aanwezigen. Iedereen ging moe maar voldaan naar huis.

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken