Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Creatieve aandacht

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op vrijdag 26 september stond onze Zonnebloem-afdeling stil bij de Week van de Aandacht, elders ook wel de Week van de Eenzaamheid genoemd.

In het Activiteitencentrum deden we (Ronny, Anita, Nelly, Hennie, Ria en Rina) dat met mensen met een niet aangeboren hersenafwijking. Saskia Turk gaf leiding aan een workshop Porseleinen bord beschilderen.

Wij  hadden eerst wat lekkere dingetjes thuis gemaakt om de wat sobere lunch wat op te vrolijken.

Ruim 40 personen waren aanwezig, een grotere opkomst dan gepland (en gevreesd). Ook de bovenburen van het Activiteitencentrum waren uitgenodigd.
We werden verdeeld over drie lokalen om te gaan schilderen. Ieder kreeg een bord en een beker om te versieren. Snel even kijken bij de buren, om nieuwe ideeën op te doen en weer vrolijk aan het werk te gaan. Iedereen was stil en geconcentreerd bezig. Wat een verschillende objecten kwamen er tevoorschijn!

Om half 12 was het verzamelen in de eetzaal. Vijf tafels waren er gedekt. Allemaal lekkere dingen! Even een gevecht met de keramische kookplaat, maar uiteindelijk werd ook de satésaus lekker warm. Allen genoten van de broccolitaart, van de gevulde eitjes, van de muffin. Je kunt het niet bedenken of het stond wel op tafel.

Men had plezier en genoot van de heerlijke knutselochtend en voortreffelijke maaltijd. Allen kregen bord en beker mee naar huis om daar in de oven te doen. Een geslaagde ochtend!

 

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken