Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Uutkiekdag en de levende fruitmachine

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op zaterdag 20 september waren de vrijwilligers van de Zonnebloem al vroeg aan het werk.

Met Ronny Blok, Marjanne van Dijk, Anita Quist, Rina van Beek en Rens van Beek werd de stand ingericht en kwam de stemming er al snel in. De levende fruitmachine, ingebracht door Marjanne, bleek al snel een daverend succes. Met Rens als opperspreekstalmeester, getooid met hoge hoed, werden de bezoekers van de Uutkiekdag naar de fruitmachine geleid. Voor 1 euro per keer konden ze dan in spanning afwachten of de drie dames uit de grote tonnen drie dezelfde vruchten te voorschijn konden toveren. Met vaardige tongen (lebbelellelouleloulelebbe) werd de fruitmachine in gang gezet, werden de tonnen gedraaid zodat er willekeurig fruit onder de handen kwam en na 1-2-3 werden drie vruchten getoond. Vaak verschillend, af en toe (tot grote verrassing van iedereen) waren het drie dezelfde: 3 appels, 3 citroenen, 3 bananen of 3 sinasappels. Tot 6 keer toe kon het gebeuren dat de de door Global Creations ter beschikking gestelde messenset mee naar huis genomen kon worden. Later namen Janny Bosman en Hans Dekker het over van Anita en Rina, maar Marjanne, Ronny en Rens hebben het een hele dag uitgehouden. Het was goed weer, gezellig (maar niet erg druk) en we hebben er als Zonnebloem een leuke zakcent en wat goede publiciteit aan over gehouden. 

 

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken