Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Top die theatermiddag!

Zonnebloem afdelingsnieuws

Donderdag 9 oktober genoten weer zo'n 400 Zonnebloemgasten uit de regio van een sprankelende theatermiddag in Hoevelaken. Ook Nijkerk was goed vertegenwoordigd.

Vanaf kwart over een verdrongen personenauto's, busjes, een bus en vele scootmobiels elkaar om maar als eerste de gasten te kunnen uitladen. Een compliment voor al die getrainde vrijwilligers die al die gasten zonder problemen snel en efficiënt naar binnen begeleidden. Er waren rolstoelen voor degenen die wat moeilijker ter been waren.

Om twee uur werd de zaal donker en de voorzitter van de regio Eemland opende de middag door iedereen van harte welkom te heten en vervolgens Petha Schipper naar voren te roepen. De burgemeester van Amersfoort was speciaal gekomen om haar afscheid héél bijzonder te maken. Na vele jaren neemt Petha afscheid als Hoofd Activiteiten van de Regio Eemland. Het had de Koning behaagd haar een onderscheiding toe te kennen voor haar vele jaren van vrijwilligerswerk.

Met blozende wangen en omringd door twee fantastische boeketten werden de versierselen opgespeld. Petha vermeldde direct dat het niet alleen haar verdienste was, maar dat vele vrijwilligers haar hadden ondersteund.

Daarna begon het theater. Een deftig stel dat exclusief had gereserveerd in een luxe hotel-restaurant werd geconfronteerd met een dubbele boeking. Koos werkeloos en Sjaan de kapster waren uit Amsterdam gekomen om van het mooie Venetië te genieten. Zij hadden die prijs gewonnen bij de Vriendenloterij.

Hoewel de vonken er in het begin van af vlogen bleek aan het eind van het stuk dat medemenselijkheid elke afstand kan overbruggen. Prachtige songs, leuke meezingers en indrukwekkende stemmen maakten deze theatermiddag tot een onvergetelijke!

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken