Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

AH Goede doel van de maand

Zonnebloem afdelingsnieuws

In de maand november is onze afdeling het Goede doel van de maand bij Albert Heijn.

De gehele statiegeld opbrengst gaat deze maand naar onze bankrekening en Zonnebloem afdeling Nijkerk-Nijkerkerveen mocht zich op zaterdag 1 november even in het zonnetje zetten.

Ronny, Marjanne en Hans zijn druk bezig geweest met de voorbereidingen. Een bijgestelde poster voor bij de flesautomaat, een grote aangeklede pop om op te vallen in de winkel, een paar schildersezels met trekkende teksten en een schitterende kleurplaat voor de kinderen, met op de achterkant/voorkant wervende teksten voor hun ouders.

Het aantal vrijwilligers dat zich meldde was gering, maar we hadden toch net genoeg mensen om van 10 tot 16 uur acte de presence te geven. Met name Andrea was de gehele dag aanwezig en onderscheidde zich door alle kinderen een kleurplaat en een pepermuntje en een ballon te geven.  Leuk dat Petra, als nieuwe vrijwilliger (nogmaals: welkom!), ook een paar uurtjes wilde staan en dat ook voortreffelijk deed. Ook Ineke en Rina waren gelukkig druk in de weer om alle klanten bij de kassa’s aan te schieten.

Zo gingen er naar schatting zo’n 800 kleurplaten en nog meer snoepjes doorheen. Op enig moment waren we door de pepermuntjes heen en toch bracht reddende engel Andrea nog een bak met zuurtjes. Geweldig. En nu hopen dat deze actie ook nog de nodige gasten, donateurs of vrijwilligers oplevert. Naamsbekendheid heeft het in ieder geval opgeleverd.

Nijkerk kleurt vandaag!

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken