Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Beursvloer groot succes!

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op donderdag 20 november werd in het gebouw van de Rabobank de 1e Beursvloer van Nijkerk gehouden.

Hans Haak en Hans Dekker waren er namens de Zonnebloem bij.

Het was hartstikke gezellig: zo’n 100 mensen, 25 bedrijven en 40 organisaties, sloten uiteindelijk 78 deals. En 5 daarvan kwamen voor rekening van de Zonnebloem.

Het is eigenlijk best wel lastig om een goed beeld te geven van wat je hebt afgesproken: al staat het op papier, je moet bv. wel nog even kijken wat de mogelijkheden zijn. Zo hebben we in drie gevallen een ruimte tot onze beschikking gekregen, maar wat daarin mogelijk is zal nog nader moeten worden bekeken.

Het gaat ook zo snel… in exact één uur moet het gebeuren. Soms werd samen gesproken, soms Hans & Hans ieder voor zich. En er waren zo veel mensen en ze zijn niet gemakkelijk herkenbaar als aanbieders van specifieke zaken… wij wel! Het zal niemand ontgaan zijn, dat De Zonnebloem vertegenwoordigd was.

Een samenvatting van de resultaten:

 1. Eventplanner Anders (centrum Nijkerk): ruimte in centrum Nijkerk (30-40) + koffie met gebak + drankje
  • Voor vrijwilligers (Vrijwilligersuitje)  of gasten (gecombineerd met een wandeling door Nijkerk)
  • Tegenprestatie: creatieve schilderworkshop
 2. Volksuniversiteit Hoevelaken: ruimte voor kookworkshop in Hoevelaken (max. 20)
  • Tegenprestatie: professionele messenset
 3. Onbekende organisatie: ruimte in Hoevelaken voor 60 personen
  • Tegenprestatie: media aandacht
 4. Alzheimer stichting: media aandacht
  • Tegenprestatie: media aandacht
  • Afspraak: Wederzijdse relatie aansterken
 5. Dalton school: wilde graag het springkussen voor de heropening van de herbouwde school
  • Tegenprestatie dus: springkussen
  • Dalton school: kinderen gaan koekjes bakken en rondbrengen bij onze gasten (niet allemaal, moet nog nader worden besproken)
 6. Een Zonnbloem-vrijwilliger in Hoevelaken, wil overlopen naar Nijkerk.
 7. Rabo bank zoekt nog een organisatie voor NL Doet
  • 60 medewerkers zullen een goed doel helpen en ik denk dat we een goede kans maken
  • Geen echte afspraak gemaakt, maar…

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

 • Uit eten/terrasje pakken
 • Kunst en cultuur
 • Creatieve workshops
 • Bezoekwerk
 • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken