Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Wat was het weer gezellig!

Zonnebloem afdelingsnieuws

40 gasten en 28 vrijwilligers waren er naar de Najaarsactiviteit in Sint Jozef gekomen.

Allemaal meteen weer aan de koffie/thee en de overheerlijke cakejes, toen de laatste twee (vergeten) gasten nog werden opgehaald. Toen iedereen er was, begon Sjaco, een grijze krullenbol uit Gouda, te zingen: Ritme van de regen, Jan Klaassen was trompetter,  een Rollatorlied, het kon niet op. Ook had hij leuke verhaaltjes tussendoor.

In de pauze werden de bestellingen opgenomen en snel uitgeserveerd door ervaren personeel. Tijdens die pauze werd de 83-jarige zuster Henny in de bloemetjes gezet voor de verkoop van 600 loten. De stukjes kaas en worst vonden gretig aftrek en waren een welkome aanvulling op de advocaat met slagroom.

En toen kwam de Postkoets langs, de tulpen uit Amsterdam en de klok van Arnemuiden. En ook de bitterballen pasten prima bij de advocaat. Onze gasten hebben het geweldig naar hun zin gehad.

Met dank aan het organisatiecomite, dat bestond uit Hennie de Vries, Henny Kilsdonk, Andrea Bieleman en Liesje van Dijk.

 

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken