Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstmarkt in De Pol

Zonnebloem afdelingsnieuws

Omdat organisaties in Nijkerk hebben afgesproken meer samen te werken kon De Zonnebloem het verzoek om een kraam te bemannen tijdens de kerstmarkt in De Pol niet afwijzen.

En als we er dan voor gaan doen we dat van harte!

Al om 13.00 uur kwam Ronny Blok met coupe windhoos De Pol binnen met een vracht aan spulletjes voor de verkoop. Kerstartikelen, maar ook roomboterkoekjes gebakken door Lies Veen, baby- en poppenslofjes gehaakt door Ans Vermeulen, cadeaudoosjes om in de kerstboom te hangen, waarin je bijvoorbeeld geld voor de kinderen doet enz. enz.

Ronny Blok, Anna Maria van Groningen, Ria de Leeuw en Petra Weijzen bemanden de stand. En hoewel de opbrengst niet bijster hoog was hielden ze er wel een gezellige middag aan over.

De coupe windhoos, veroorzaakt door regen en storm, was direct de oorzaak dat niet zo heel veel bezoekers van buiten kwamen. Vrijdag 12 december 2014 zal dan ook niet de geschiedenisboeken ingaan als een van de mooiere decemberdagen.

Toch een pleidooi om volgende jaren eens een kijkje te nemen tijdens een van de kerstmarkt in de tehuizen. Er waren echt leuke spulletjes te koop.

 

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken