Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

25-jarig jubileum Frits Granneman

Zonnebloem afdelingsnieuws

Frits Granneman was per 1 januari 2016 25 jaar vrijwilliger bij de Zonnebloem-afdeling Nijkerk-Nijkerkerveen.

In 1992 is hij vrijwilliger en ook secretaris van het afdelingsbestuur geworden. In 1995 werd Frits zelf voorzitter (9 bestuursvergaderingen per jaar!) en werd hij zelfs voorzitter van het regiobestuur (regio Veluwemeer, toen de afdeling Nijkerk nog onder Gelderland viel).

1997 t/m 2002 waren de topjaren voor Frits: voorzitter afdelingsbestuur, voorzitter regiobestuur (Veluwemeer), afgevaardigde naar provinciale vergaderingen (Gelderland)  en hoofd vakantieweek! In 2002 kwam daar ook nog eens hoofd Bezoekwerk voor de regio bij.

Naast alle bestuursfuncties is Frits Granneman 12 jaar lang (!) Hoofd vakantieweek van de regio geweest, chapeau!

Frits werd op de jaarvergadering in het zonnetje gezet door Joke Uijt den Bogaard, van het regiobestuur, met een toespraak vol waardering, met de gouden speld, een oorkonde, bloemen (van de afdeling en van de regio) en een fles wijn.

Ook was er natuurlijk een dankwoord namens het afdelingsbestuur. Er klonk een luid applaus voor zijn verdiensten.

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken