Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Afscheid Ronny Blok

Zonnebloem afdelingsnieuws

Ronny Blok, en haar man Jos, gaan verhuizen en daarom heeft Ronny zich niet herkiesbaar gesteld als bestuurslid Activiteiten.

In de jaarvergadering op 2 februari 2016 namen we daarom afscheid van Ronny en haar man Jos, die ook veel voor de afdeling heeft gedaan.

Ronny werd in 2006 vrijwilliger bij de afdeling Nijkerk-Nijkerkerveen, in 2007 werd zij secretaris en in 2010 vervolgde zij haar bestuurslidmaatschap met de portefeuille Activiteiten. 

Als secretaris blonk zij uit in communicatie, zat zij ook in diverse werkgroepen en sloeg zij geen enkele vergadering over. Zij was initiator en coördinator van vele activiteiten, was ook een prima netwerker en zorgde zo voor het leggen van verbanden met andere organisaties zoals gemeente, Sigma, Sint Jozef, De Pol, UVV en de Alzheimer stichting. Ronny schreef ook vanaf begin 2014 een uitgebreide, (bijna) maandelijkse nieuwsbrief voor alle vrijwilligers van de afdeling over de activiteiten die we als afdeling ontplooien. Het leek haar goed dat ze de vrijwilligers meenam achter de schermen om de dilemma’s, keuzes en belevenissen te laten zien. Eigenlijk ook met de bedoeling om de vrijwilligers te prikkelen om mee te doen aan deze nieuwsbrief. Zij stelde diverse malen haar huis en tuin gastvrij beschikbaar voor activiteiten.

Met een mooi dankwoord van de voorzitter werd Ronny in de bloemen gezet en met een fraai Zonnebloem-beeld en luid applaus beloond voor de vele jaren actief bestuurs- en vrijwilligerswerk. Voor haar man Jos is er een heerlijke fles wijn, waarvan ook Ronny mag meegenieten.

 

Het is het bestuur nog niet gelukt om een nieuw bestuurslid Activiteiten te vinden. Er is, totdat we wel een nieuw bestuurslid Activiteiten gevonden hebben, gekozen voor een activiteitencommissie bestaande uit Marjanne van Dijk, Petra Weijzen en Hans Dekker. De laatste zal ook naar buiten (Regio) als aanspreekpunt voor activiteiten bekend staan.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken