Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Afscheid van een groots bestuurslid Bezoekwerk

Zonnebloem afdelingsnieuws

Op 2 februari 2017 hebben we afscheid genomen van Liesje van Dijk als bestuurslid Bezoekwerk.

Als waarnemend voorzitter nam Hans Dekker met een woord van dank afscheid van Liesje van Dijk als bestuurslid Bezoekwerk. Liesje werd op 3 februari 2014 de opvolger van Joop Haak. Liesje leerde in korte tijd alle vrijwilligers kennen en ook een groot deel van de gasten. Ze ging er met hart en ziel (en met verstand) in. Samen met Ronny Blok nodigde ze, in etappes, alle vrijwilligers uit bij haar thuis, ter nadere kennismaking maar ook om het reilen en zeilen van het vrijwilligerswerk te bespreken. Hans dankt Liesje namens bestuur en vergadering voor alles wat ze heeft gedaan als bestuurslid Bezoekwerk en is blij dat Liesje en Jaap als vrijwilliger aanblijven.

Daarna wordt Liesje in de bloemen gezet en met een fraai Zonnebloem-beeld en applaus beloond voor haar rol als bestuurslid Bezoekwerk.

Gelukkig hebben Ans Welling en Femmie Steen Redeker aangeboden om haar taak over te nemen.

 

 

 

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken