Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Will de Jong in de bloemetjes

Zonnebloem afdelingsnieuws

Tijdens de ledenvergadering van 19 april 2017 werd Will de Jong verrast met de viering van haar 25-jarig jubileum als vrijwilliger voor De Zonnebloem.

Hiervoor was Dieny Scheffer, voorzitter van het provinciale bestuur, naar Nijkerk overgekomen. Dieny had mooie woorden voor Will.

Will is volgens de administratie op 1 december 1987 begonnen als vrijwilligster. Zij is in Nijkerk echt een vrijwilligster van het eerste uur (de afdeling Nijkerk is gestart in december 1985).
Binnen de Zonnebloem heeft ze in die periode de functie hoofd bezoekwerk ingevuld. In het bestuur werd dat destijds door Lenie Voorn "er bij” gedaan (Lenie was de penningmeester en was blij dat Wil dat over nam). In het getypte jaarverslag over 1992 staat zij voor het eerst als ‘contactpersoon bezoekwerk’ genoemd, met de aantekening ‘op proef’. Op 27 januari 1993 werd dat definitief. Dat bezoekwerk heeft ze lang volgehouden, tot in 2002. Toen werd ze opgevolgd door Janny Bosma. Will heeft in die periode 3 voorzitters meegemaakt: Ria van Dam, de heer Boon en Frits Granneman. Ze werd ook hoofd verpleging tijdens de regiovakanties. Dat heeft ze een aantal jaren met veel plezier gedaan. Haar man Gerard hielp in die periode ook nog al eens belangeloos mee bij activiteiten. Ze bezoekt nog steeds een gast (mevrouw Van de Bunt, sinds 2009) en heeft daar nog steeds veel plezier in.

We hopen dat Will nog vele jaren als vrijwilliger bij ons zal blijven.

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken