Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Cheque van Kade 10 en de Nijkerkse Bridge Club

Brasserie Kade 10 en de Nijkerkse Bridge Club overhandigden een cheque van €400,- aan de Zonnebloem.

Dinsdag 19 december overhandigde Maurice van Nieuwenhoven, eigenaar van Brasserie Kade 10, mede namens de Nijkerkse Bridge Club een cheque van € 400 aan onze secretaris Petra Weijzen. Deze donatie werd gerealiseerd omdat de Technische Commissie van de Nijkerkse Bridge Club ook in 2018 weer twee succesvolle bridgedrives faciliteerde die Brasserie Kade 10 organiseerde.

De afspraak met Van Nieuwenhoven was dat als tegenprestatie voor deze bridge-technische ondersteuning een bedrag aan een lokaal goed doel zou worden geschonken. Dit jaar werd gekozen voor de Zonnebloem afdeling Nijkerk en Nijkerkerveen.

De bridgedrives bij Brasserie Kade 10 zijn inmiddels zeer geliefd, niet alleen bij bridgers uit Nijkerk maar vanuit de hele regio. De volgende lunchdrive staat gepland op 16 februari 2019.

Wij zijn dankbaar voor de cheque en gaan er iets leuks mee doen!

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken