Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jaarvergadering en jubilarissen

Afgelopen maandagavond 21 januari vond de jaarvergadering plaats. Naast de agendapunten werden ook jubilarissen gehuldigd.

Maandagavond 21 januari vond de jaarvergadering van De Zonnebloem plaats in een zaal van &/Entree aan de Frieswijkstraat.


Interim-voorzitter Marjanne van Dijk was blij met de grote opkomst en heette iedereen hartelijk welkom. Aangekomen bij de mededelingen vroeg Marjan Janny de Groot, Anja Meijer en Loes Bouwmeester naar voren om hen te bedanken voor al hun inzet de afgelopen jaren.

Loes Bouwmeester had aangegeven om na ruim 20 jaar te stoppen als vrijwilliger. Ze heeft het altijd met plezier gedaan en kan aan heel veel mooie momenten terug zien op haar vrijwilligerswerk. Ze kreeg van Besseline Gerritsen (regio) een beeldje aangeboden.

Janny de Groot ontving een gouden speld voor maar liefst 25 jaar vrijwilligerswerk en Anja Meijer een zilveren speld voor 10 jaar.

Een mooi boeket bloemen maakte het compleet. Na alle officiële punten afgewerkt te hebben was het punt bestuursverkiezingen.. Marjanne van Dijk en Jannie Edelenbos waren aftredend en hebben aangegeven nog 3 jaar door te willen gaan. Dat werd met groot applaus geaccepteerd.

 

https://myalbum.com/album/2z2wTquxDLi5

Petra Weijzen

06-15505330
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken