Koninklijke onderscheiding Leny Schriks-Derksen

Op 26 april heeft de burgermeester van Nijmegen een koninklijke onderscheiding uitgereikt aan Leny Schriks-Derksen voor meer dan 25 jaar vrijwilligerswerk voor de Zonnebloem.

Sinds de oprichting van de Zonnebloemafdeling Nijmegen Neerbosch-Oost heeft Leny Schriks zich met hart en ziel ingezet voor mensen met een fysieke beperking. Zij is degene, die altijd opkomt voor de belangen van de doelgroep. Bij de ontmoetingsmiddagen haalt zij gasten in de rolstoel op, die niet zelfstandig naar het wijkcentrum kunnen komen en bij een uitje met de bus zet ze zich voor een rolstoelbus, zodat iedereen van de doelgroep mee kan. Altijd bereid om de handen uit de mouwen te steken, zowel bij de afdeling Neerbosch-Oost als bij de activiteiten van de afdeling Regio Nijmegen  bij de bootdagtochten en tijdens de regio vakantieweken. Hopelijk kan ze in de toekomst nog lang haar geliefde vrijwilligerswerk blijven doen.

 

Thea Verdijk

024-3775028
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken