Museum Plus Bus

Op 1 augustus 2022 hebben 30 gasten van de Zonnebloem afd. Nijmegen Neerbosch-Oost samen met 12 gasten van de Stichting "Vier Het Leven" een bezoek gebracht aan het Kröller Muller Museum.

Op 1 augustus 2022 heeft de Museum Plus Bus een tocht naar het Kröller Muller Museum in het Park de Hoge Veluwe voor "De Zonnebloem Neerbosch-Oost" samen met "Vier Het Leven" gemaakt. Deze tocht is mogelijk gemaakt door sponsoring van de Vriendenloterij, die de bus en de toegang voor het Museum heeft bekostigd. 

Op de heenweg in de bus nog een buitje regen, maar de rest van de dag was het stralend weer. Als extra een mooie rondrit door het Nationaal Park De Hoge Veluwe gemaakt, waarbij we zelfs twee reeën hebben gezien, die zeer enthousiast met elkaar bezig waren. Na aankomst eerst een prima lunch en daarna een rondleiding langs een aantal schilderijen, waaronder een aantal van Vincent van Goch, met een deskundige gids. Daarna was er nog gelegenheid om zelfstandig nog wat rond te kijken in het museum en in de Beeldentuin De dag werd afgesloten met een kopje koffie/thee met appelgebak met slagroom. Tenslotte gingen we tevreden terug naar Neerbosch-Oost na een zeer geslaagde dag, mede door een heel gezellige buschauffeuse! We hopen, dat we nog eens een keer een ander museum kunnen bezoeken met de Museum Plus Bus. 

Thea Verdijk

024-3775028
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken