Samenwerking Zonnebloem en KBO

De Zonnebloem afdeling Neerbosch-Oost en het KBO-wijkcomité Neerbosch-Oost hebben samen een kerstviering gehouden op 21 december 2022.

Op 21 december 2022 hebben de Zonnebloem en de KBO samen een gezellige kerstviering georganiseerd in het wijkcentrum De Schalmei. Na een kopje koffie/thee met een sneetje kerstbrood was er een optreden van de zangeres Just Frens met kerstliedjes, aangevuld met een mix van populaire Nederlandse songs. Daarna de onvermijdelijke kertsbingo met extra  mooie prijzen, gedeeltlijk gesponsord door de zaken in het winkelcentrum De Notenhout en omgeving. In de pauzes 2 consumpties en hapjes en een attentie voor alle gasten, gemaakt door de vrijwilliger Mimi Hermens en een kadobon voor de vrijwilligers van Zonnebloem en KBO voor het vele werk. Het was een geslaagde kerstviering en door de verdeling van de kosten tussen Zonnebloem en KBO betaalbaar en voor herhaling vatbaar!  

 

Thea Verdijk

024-3775028
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Uit eten/terrasje pakken
  • Sport en spel
  • Winkelen
  • Bezoekwerk
  • Bezoek aan dierentuinen en natuurparken