Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Kerstmarkt Duiven

downloadjpg-duivenjpg

Zonnebloem Nistelrode bezocht een tuincentrum te Duiven

Al vroeg waren de eerste zonnebloem gasten tijdig bij de bus om te vertrekken, naar het tuincentrum te Duiven. Het was een koude morgen, maar in de bus was het lekker warm. De plaatsen in de bus waren goed bezet. De gasten hadden er zin in.

Daar aangekomen werden we verwelkomd met koffie/thee en lekkere warme apfelstrudel met slagroom.

Ieder kon daarna op eigen gelegenheid gaan rondwandelen.

Onze gasten kwamen ogen tekort, zoveel moois was er te zien: prachtige kerstbo-men, kerststallen, compleet uitgebouwd tot dorpen toe. Prachtig om te zien!

‘s Middags kregen we een lekkere lunch, waar iedereen van genoot, er werd gezellig gepraat met elkaar.

Vervolgens konden we weer op pad om de rest te bewonderen.

Iedereen was weer op tijd bij de verzamelplek, waar we allemaal een kleine attentie kregen aangeboden, in de vorm van een plantje dat iedereen erg waardeerde.

Om vier uur konden we weer vertrekken, sommigen met mooie aankopen.

Iedereen was moe en voldaan na een lange dag, maar met vele complimenten voor een mooie dag. We hadden er van genoten.

Ria van den Akker

0412-617192
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?

Specialiteiten

  • Kunst en cultuur
  • Creatieve workshops
  • Buitenactiviteiten
  • Bezoekwerk