Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Promotiecampagne Brabant en lokale acties

Tussen 18 oktober 2014 en 30 november 2014 maakt heel Brabant kennis met de Zonnebloem. Dan voeren we campagne voor nieuwe vrijwilligers en deelnemers.

Eind 2013 stelde het provinciaal bestuur voor om vanwege het 40-jarig bestaan van de provinciale afdeling een promotiecampagne te houden in Brabant.  In april 2014 is hiervoor een werkgroep samengesteld.  Tussen mei en juli zijn zoveel mogelijk regio’s bezocht en is er een enquête uitgezet om de behoeften van afdelingen te inventariseren.  Op basis van de uitkomsten van de enquête zijn concrete plannen gemaakt. Deze plannen zijn op 6 september naar de afdelingen gestuurd met de vraag of afdelingen zelf lokaal actie wilden gaan voeren. En nu is het dan eindelijk zover! 

Werven vrijwilligers
De campagneperiode voor de werving van vrijwilligers  loopt van  18 oktober tot 7 november. Voor heel Brabant start dan een Facebookcampagne gecoördineerd door het Nationaal Bureau. Daarnaast vinden er ongeveer 20 lokale acties plaats die worden ondersteund met materialen vanuit de provincie. Er komen persberichten voor lokale media om alles extra onder de aandacht te brengen. 
We werven actief vrijwilligers in de leeftijd van 40 tot 65 jaar. Via de aparte webpagina www.zonnebloem.nl/ikgamee kunnen geïnteresseerden zich melden. Deze aanmeldingen worden nagebeld door de districtshoofden en zoveel mogelijk gematcht met afdelingen die deze nieuwe vrijwilligers vervolgens ontvangen.

Nieuwe deelnemers
De campagne voor het krijgen van nieuwe deelnemers loopt van  18 oktober tot 30 november. We starten met een Google campagne van 18 oktober tot 7 november, waarbij mensen die zoeken op ‘rolstoelvervoer’, ‘rolstoeltaxi’ en dergelijke ons campagnebeeld te zien krijgen. Dit wordt van 8 tot 30 november gevolgd door een Facebookcampagne.   

Via communicatiemiddelen van diverse zorginstellingen (o.a. revalidatiecentrum Breda en Zuidzorg) wordt publiciteit verkregen en ook deze acties worden door lokale afdelingen en middels persberichten ondersteund. Via de aparte webpagina www.zonnebloem.nl/win kunnen geïnteresseerden inschrijven. Zij worden nagebeld vanuit het Nationaal Bureau en daarna volgt waar mogelijk een intake bij lokale afdelingen. 

Ondersteuning vanuit de provincie
Alle lokale acties worden ondersteund vanuit de provincie. De afdelingen en regio’s die actie voeren ontvangen een promotiepakket met daarin diverse promotiematerialen (posters en flyers met de campagnebeelden) en een instructie voor het inzetten van deze materialen. Heeft u na het lezen van deze nieuwsbrief vragen? Stel ze dan via promcamp.nrdbrabant@gmail.com

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Connie Mennens

06-51616523
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?