Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Er kan zoveel meer… vanaf mei te zien bij Omroep Brabant

Van 10 mei tot 5 juli is de Zonnebloem onderwerp van een speciaal programma op Omroep Brabant: Er kan zoveel meer… Uiteraard wordt daarbij ook geprobeerd om nieuwe vrijwilligers aan te trekken.

Een tv-programma over de Zonnebloem?
Ja, u leest het goed. De Zonnebloem  speelt de hoofdrol in een televisieprogramma. In acht afleveringen van Er kan zoveel meer… komen de dagjes uit, de vakanties, de Zonnebloemauto, het bezoekwerk, de activiteiten die we organiseren en zelfs de ballon onder de aandacht van een breed publiek. In iedere aflevering zal een bekende Nederlander/Brabander de Zonnebloem beleven. En in de uitzendingen wordt ook een oproep gedaan voor nieuwe deelnemers en vrijwilligers.

Vrijwilligers
Er worden dus vrijwilligers geworven in Brabant dit voorjaar. Naast de uitzendingen zullen ook via Facebook en via andere media een oproepen  worden gedaan, om een zo groot mogelijk effect te bereiken. Via een aparte webpagina kunnen geïnteresseerden zich melden, net als bij de promotiecampagne van afgelopen najaar. Deze aanmeldingen worden zoveel mogelijk gematcht met afdelingen die deze nieuwe vrijwilligers vervolgens ontvangen. Dat betekent dat uw afdeling mogelijk benaderd wordt door mensen die aan de slag willen gaan. Zij zullen enthousiast zijn om zich als vrijwilliger in te zetten. Een warm welkom vanuit de afdeling is daarom van groot belang.

Deelnemers
Door de aandacht in de uitzendingen zullen er ook nieuwe deelnemers komen. Ook deze aanmeldingen worden zo goed mogelijk gematcht met afdelingen. Ook binnen uw afdeling kan dit nieuwe deelnemers opleveren.

Uitzendingen               
Er wordt momenteel hard gewerkt aan de concrete invulling van de acht afleveringen. Uiteraard brengen we u hiervan op de hoogte wanneer er meer bekend is. De uitzendingen zijn van 10 mei tot 5 juli. Wanneer u vragen of opmerkingen heeft naar aanleiding van deze nieuwsbrief, dan kunt u terecht bij Marit Kunnen, bestuurslid communicatie van de provincie Brabant (maritdiemer@hotmail.com).

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Connie Mennens

06-51616523
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?