Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Afdeling Hoge Vucht Breda organiseert eerste picknick

Zonnebloem afdelingsnieuws

De afdeling Hoge Vucht uit Breda is de eerste afdeling die voor haar deelnemers een picknick heeft georganiseerd en de kosten heeft gedeclareerd bij de provinciale afdeling Noord-Brabant.

Coby van der Pluijm, secretaris van afdeling Hoge Vucht vertelt: “Wij hebben een zaal gehuurd, omdat je anders te afhankelijk bent van het weer. De zaal was het wijkgebouw Ons in Breda. Dat is voor onze gasten erg centraal gelegen.”

Extra
Door de bijdrage die de afdeling vanuit de provinciale afdeling terugkrijgt, konden ze extra uitpakken. Coby: “We hebben zelf heerlijke slaatjes gemaakt. Lekker aangevuld met asperges met ham en meer lekkere dingen. Daar hebben we stokbrood bij gegeten. Als toetje hebben we onze gasten een heerlijk advocaatje met slagroom geserveerd.”

Er waren uiteindelijk 75 deelnemers bij de paaspicknick, die verwend zijn door 15 vrijwilligers. De gasten hebben genoten, aldus Coby: “Onze gasten vonden het erg leuk en gezellig. Vooral samen eten wordt toch altijd heel plezierig gevonden. ‘Anders zit je ook zo maar alleen’, wordt vaak door onze gasten gezegd.

Wie volgt?
Coby heeft twee foto's gestuurd naar penningmeester Leonie Tan, samen met het ingevulde declaratieformulier. Het bedrag van € 2,50 per persoon wordt zo snel mogelijk overgemaakt. “Wij zouden graag zien dat andere afdelingen ons voorbeeld volgen en een leuke middag voor hun gasten gaan organiseren!”

Connie Mennens

06-51616523
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?