Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Organiseer een picknick en declareer de kosten!

Zonnebloem afdelingsnieuws

Misschien heb je het al gelezen: de KRO heeft de Zonnebloem verrast met een gift. Ook Brabant heeft een mooi bedrag ontvangen. We nodigen jullie uit om voor dit geld een picknick te organiseren.

De KRO heeft vanwege haar 90-jarig bestaan de Zonnebloem verrast met een gulle gift. Ook Brabant heeft een mooie cheque ontvangen, die nog is aangevuld met een gift van het provinciaal bestuur van Zeeland. Zij hebben een deel van hun bedrag aan Brabant geschonken, omdat onze provincie groter is en veel meer afdelingen en deelnemers heeft.

Picknicks
Het geschonken bedrag is geoormerkt en bestemd voor lokaal georganiseerde picknicks, zodat zoveel mogelijk deelnemers hiervan mee kunnen genieten. We willen alle afdelingen in Brabant dan ook oproepen om een picknick te organiseren. Dit hoeft niet veel te kosten, aangezien er per persoon (deelnemers én vrijwilligers) € 2,50 gedeclareerd mag worden bij het provinciaal bestuur.

Hoe werkt het?
Je organiseert een picknick voor de deelnemers van de afdeling en stuurt na afloop een mail naar Leonie Tan (lmjtan@yahoo.com), de penningmeester van het provinciaal bestuur. Deze mail bevat het volgende:

  • een duidelijke vermelding van jullie afdelingsnaam en contactpersoon;
  • het aantal deelnemers en vrijwilligers dat bij de picknick aanwezig was;
  • het ingevulde declaratieformulier (als aparte bijlage);
  • een digitale foto van de picknick, waarop de groep te zien is (als aparte bijlage).

De provincie stort het gedeclareerde bedrag (€ 2,50 per aanwezige persoon) vervolgens op de afdelingsrekening. De plaats en de invulling van de picknick is geheel aan de organiserende afdeling. We hopen dat veel afdelingen een picknick zullen organiseren, zodat heel veel deelnemers zullen genieten van deze gift!

Connie Mennens

06-51616523
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?