Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Tiende Brabantse picknick gedeclareerd!

Zonnebloem afdelingsnieuws

De afdeling Woensel Noord-Oost uit Eindhoven heeft als tiende afdeling een picknick gedeclareerd bij de provinciale afdeling Noord-Brabant. Daarbij staan er nog eens twaalf picknicks gepland.

De picknicks zijn verschillend van aard en grootte. De afdeling Gilze-Hulten picknickte bijvoorbeeld op een bijzondere plaats: de Keukenhof. De afdeling Nistelrode had ook een picknick in de open lucht. Zij combineerden de lunch met een mooie wandeling.

Dit zijn slechts enkele voorbeelden. Vanuit alle regio’s krijgt het provinciaal bestuur enthousiaste reacties en gezellige foto’s. Deze willen we graag met jullie delen!

Wie volgt?

De afdelingen hebben de foto’s allemaal gestuurd naar penningmeester Leonie Tan, samen met het ingevulde declaratieformulier. Het bedrag van €2,50 per persoon wordt zo snel mogelijk overgemaakt. Zijn er nog andere afdelingen die een leuke middag voor hun gasten gaan organiseren? Maak dan gebruik van het gift dat de Zonnebloem van de KRO heeft mogen ontvangen!

Connie Mennens

06-51616523
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?