Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Gezocht: penningmeester provinciaal bestuur

Momenteel zijn wij op zoek naar een penningmeester voor het provinciaal bestuur in Brabant.

Wilt u vrijwilligerstaken op een andere plek binnen onze organsiatie vervullen of kent u iemand die zich graag voor de Zonnebloem in wil zetten, met een financiële achtergrond? Het provinciaal bestuur in Brabant is op zoek naar een 

                                           penningmeester

De provincie Noord-Brabant kent 22 regionale afdelingen en 220 lokale afdelingen die ieder een eigen bestuur hebben. Het provinciaal bestuur heeft een ondersteunende functie en komt viermaal per jaar bijeen met de afgevaardigden van de regiobesturen naast de vier bestuursvergaderingen. Als penningmeester bent u cijfermatig ingesteld. Natuurlijk met oog voor ontwikkelingen bij de Zonnebloem.

Wat gaat u doen?

 • verzorgen van de financiële administratie van de provincie
 • het opstellen en bewaken van de jaarlijkse begroting
 • het opstellen van de jaarrekening
 • het ondersteunen van de penningmeesters van de regio’s
 • het voorbereiden en bijwonen van vergaderingen (in de avond)
 • het meedenken bij het ontwikkelen van beleid en richting geven aan de koers van de vereniging

Wat stellen we daar tegenover?

 • afwisselend vrijwilligerswerk in een plezierige sfeer
 • zinvolle vrijetijdsbesteding
 • de uitvoering van werkzaamheden kan qua tijd flexibel worden ingevuld
 • ondersteuning en diverse cursusmogelijkheden
 • vergoeding van onkosten binnen richtlijnen

Gemiddelde tijdsbelasting is ongeveer twee dagen per maand. Wilt u beleidsmatig meedenken over de koers van de Zonnebloem in Brabant? Bent u in staat om plannen om te zetten in concrete acties en activiteiten?  Dan kunt u een bijdrage leveren aan de activiteiten van de Zonnebloem in Brabant. Bent u geïnteresseerd in de gestelde vacature, dan kunt u contact opnemen met voorzitter Hanneke van Rooij-Verweij op telefoonnummer 06-52593958.

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij is weer gestart.

Koop een lot en steun rechtstreeks onze afdeling

Koop nu een lot

Connie Mennens

06-51616523
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?