Jubilaris vrijwilliger Noordwolde e.o.

Jubileum vrijwilliger Zonnebloem 2020

Jubileum zonnebloem 2020

Tijdens de Zonnebloemmiddag op 13 februari 2020 is onze vrijwilliger Cobie Hankel gehuldigd.Cobie is 10 jaar vrijwilliger en werd door de afdeling in het zonnetje gezet. In aanwezigheid van zo'n 55 gasten en 15 vrijwilligers werd ze door de voorzitter Marie Jubbega naar voren geroepen. Ze werd hartelijk gefeliciteerd met dit jubileum en kreeg een mooie boeket bloemen. Van de Regio Zuid/Oost Friesland was Marian Doorgeest aanwezig en overhandigde Cobie een zilveren isigne en een bloemenbon. Ze werd geprezen voor haar vele werk en we hopen haar nog vele jaren als vrijwilliger te behouden.Het is een fijne en gedreven vrijwilliger die naast haar drukke baan in de zorg en het oppassen van de kleinkinderen dit er nog bij doet. Het wordt zeer gewaardeerd door ons allemaal . Het was een heel bijzondere middag met een geweldig optreden van Aaltsje Ypey als DJ. Ze had een mooie muzikale quiz voor alle gasten en er werd spontaan meegedaan en meegedanst door iedereen. Aan het einde van de middag kwam er een winnende groep uit. een heel geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar!!

Froukje Slot

06-57739082
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?