Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jubilaris vrijwilliger Noordwolde e.o.

Jubileum vrijwilliger Zonnebloem 2020

Jubileum zonnebloem 2020

Tijdens de Zonnebloemmiddag op 13 februari 2020 is onze vrijwilliger Cobie Hankel gehuldigd.Cobie is 10 jaar vrijwilliger en werd door de afdeling in het zonnetje gezet. In aanwezigheid van zo'n 55 gasten en 15 vrijwilligers werd ze door de voorzitter Marie Jubbega naar voren geroepen. Ze werd hartelijk gefeliciteerd met dit jubileum en kreeg een mooie boeket bloemen. Van de Regio Zuid/Oost Friesland was Marian Doorgeest aanwezig en overhandigde Cobie een zilveren isigne en een bloemenbon. Ze werd geprezen voor haar vele werk en we hopen haar nog vele jaren als vrijwilliger te behouden.Het is een fijne en gedreven vrijwilliger die naast haar drukke baan in de zorg en het oppassen van de kleinkinderen dit er nog bij doet. Het wordt zeer gewaardeerd door ons allemaal . Het was een heel bijzondere middag met een geweldig optreden van Aaltsje Ypey als DJ. Ze had een mooie muzikale quiz voor alle gasten en er werd spontaan meegedaan en meegedanst door iedereen. Aan het einde van de middag kwam er een winnende groep uit. een heel geslaagde middag en zeker voor herhaling vatbaar!!

Zonnebloem logo

De Zonnebloem loterij 2023

Speel mee en kijk uit naar mooie prijzen!

Koop nu een lot

Froukje Slot

06-57739082
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?