Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Afscheid trouwe vrijwilligster

Annie van Boheemen verlaat Zonnebloem Nootdorp

In januari hebben wij afscheid genomen van onze "oudste" vrijwilligster Annie van Boheemen, bijna 84 en het langst vrijwilligster in Nootdorp. Annie stond aan de wieg van de oprichting van de afdeling Nootdorp en wel vanaf 13 november 1985. Vele jaren was zij gastvrouw voor de vergaderingen en ook is zij 15 jaar penningmeester geweest mét daarbij bezoekwerk. Eén van de eerste gasten die zich bij de afdeling meldde wilde Annie als vrijwilligster omdat zij haar kende! Want wat bleek.... Annie had ooit bij haar gekraamd!!! En door de jaren heen, 31 jaar welgeteld hebben de dames lief en leed met elkaar gedeeld en hebben zij vele uitstapjes met de afdeling gemaakt. Toen haar gast in december overleed vond zij het tijd om te stoppen met De Zonnebloem. Bedankt Annie voor je inzet en nog vele jaren!

Emmy Remmerswaal

0152220247
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?