Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Rabo ClubSupport

Frans Paap ontvangt cheque ad € 1825,04

De Zonnebloem Nootdorp ontvangt mooie cheque

Donderdag 31 oktober hebben acht lokale afdelingen van De Zonnebloem een mooie cheque ontvangen van de Rabobank. Zij hebben deelgenomen aan Rabo ClubSupport. Ook De Zonnebloem Nootdorp mocht een cheque ter waarde van het mooie bedrag ad €1825,04 in ontvangst nemen. Hiermee kunnen wij veel doen voor onze gasten! In totaal verdeelden leden van de Rabobank € 275.000 over de deelnemende clubs. 

Samen vieren we de winst

De leden van Rabobank Zuid-Holland Midden mochten hun stem uitbrengen op lokale clubs die zij een warm hart toedragen. In totaal zijn er ruim 11.000 stemmen uitgebracht. Op basis van dit aantal stemmen hebben wij dit bedrag ontvangen. Ieder lid van de bank heeft zo een aandeel in de versterking van het lokale verenigingsleven en de samenleving. Onze dank gaat uit naar iedereen die op de Zonnebloem heeft gestemd en daarmee ons een warm hart toedraagt! 

Emmy Remmerswaal

015-2220247
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?