Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.
We zijn druk bezig met het verbeteren van onze site. Tot we klaar zijn, zul je nog pagina's met oude styling tegenkomen. Excuus voor eventueel ongemak.

Coronavirus

De Zonnebloem heeft besloten om alle activiteiten tot 1 september op te schorten!

Opschorting activiteiten verlengd tot 1 september

Naar aanleiding van de extra maatregelen die door het kabinet zijn getroffen, is besloten om álle activiteiten tot 1 september te annuleren. Dit betreffen afdelingsvakanties, vaarvakanties met het MPS, de groepsactiviteiten waaronder vergaderingen en aanvullend ook het bezoekwerk. We begrijpen de impact van dit besluit, maar hebben deze extra maatregelen getroffen, omdat we het zekere voor het onzekere willen nemen.

Als Zonnebloem willen we mensen met een lichamelijke beperking onbezorgde momenten bezorgen om hen aangesloten te houden bij de samenleving. Helaas staat dat op dit moment onder druk. Wij volgen de officiële berichtgeving op de voet en nemen aan de hand daarvan besluiten waar nodig en geven adviezen waar dat kan. De veiligheid en gezondheid van de deelnemers aan onze Zonnebloemactiviteiten en onze vrijwilligers tijdens activiteiten zijn voor ons echter topprioriteit. Wij wensen iedereen veel sterkte toe in deze bijzondere en soms wat onzekere tijd.

Hou vol dan hopen we elkaar later weer te treffen bij een activiteit, in welke vorm dan ook!

Emmy Remmerswaal

015-2220247
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?