Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Koffieochtend met muziek

Zonnebloem afdeling

Vrijdagmorgen 25 september waren 35 gasten aanwezig op de koffieochtend

Het openingsgedicht was dit keer van Lida. Voor de tekst zie onderaan dit bericht.

De gasten hadden verzoeknummers mogen insturen voor deze ochtend.
Reyer had bij een 20-tal het beeld en geluid gezocht. 1-voor-1 werden deze liedjes van vroeger op het scherm vertoond. Menig aanwezige wist gezellig mee te zingen met bv Anneke Gronloh, Rob de Nijs en Wim Sonneveld, maar ook met Buddy Holly en Chubbie Checker. Bij een paar gingen zelfs de voetjes van de vloer.

Aan het eind van ieder liedje was er een kleine quiz waarbij de gasten een vraag moesten beantwoorden met het opsteken van een rood danwel groen vlaggetje. En als er na 3 vragen nog geen winnaar was dan was er de 'shoot-out'-vraag: Hoe lang duurde dit liedje in minuten en seconden. Voor de winnaar tenslotte een klein prijsje.

Verrassing was het optreden van Ina, Noldy en Reyer bij het mondharmonica-nummer van Dorus en later ook nog bij een spaans deuntje van Imca Marina.

We zien terug op een leuke en gezellige ochtend. Op naar de volgende.

Klik hier voor het Youtube filmpje van Ina.

Dat ene deuntje

Dat ene deuntje
Dat ene deuntje

De stilte, het naarste geluid dat er bestaat.
Het verdriet, de pijn die nooit over gaat.
De angst, dat je afwijkt van het ideaal.
Maar muziek doorbreekt dat allemaal!

Mijn emoties worden mooi beschreven.
Iets wat muziek fantastisch doet.
Ik kan echt niet zonder leven.
Muziek zit in mijn bloed.

Meer dan een ritme, meer dan een melodie.
De allermooiste teksten komen uit mijn MP3.
Muziek zal nooit verdwijnen, als jij daarin gelooft.
Er is altijd een deuntje, dat deuntje in je hoofd

 

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?