Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Bezoek Kerstmarkt Leusden

Zonnebloem afdeling

Zonnebloem Odijk ging met 35 personen naar de Kerstmarkt in het Tuincentrum Leusden.

Met Fons achter het stuur van het rolstoelbusje van Bunninchem en Rijn van de toeringcar van Kassing werd om 09.00 uur stipt vertrokken van de parkeerplaats bij de Nicolaaskerk. Onderweg een kopje koffie/thee met een lekkere sprits werd na ongeveer een half uurtje het Tuincentrum bereikt. Ieder kon op eigen gelegenheid het tuincentrum en de kerstmarkt bezoeken. En wat was er veel te zien en te kopen. De karretjes en mandjes raakten snel vol. Hoeveel lampjes moet ik nou hebben voor mijn kerstboom? 80, 180, 480 of zelfs 1000? Het kon allemaal. En natuurlijk de kerstster niet vergeten, meestal de rode versie.

Om 11.15 uur werd ieder weer bij de bussen verwacht. Maar eerst even afrekenen. De buit kon amper in de bus mee worden teruggenomen.....

Rond 12.00 uur waren we weer terug in Odijk. Iedereeen tevreden! Een leuke en geslaagde ochtend met de Zonnebloem Odijk.

 

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?