Bezoek Kerstmarkt Leusden

Zonnebloem afdeling

Zonnebloem Odijk ging met 35 personen naar de Kerstmarkt in het Tuincentrum Leusden.

Met Fons achter het stuur van het rolstoelbusje van Bunninchem en Rijn van de toeringcar van Kassing werd om 09.00 uur stipt vertrokken van de parkeerplaats bij de Nicolaaskerk. Onderweg een kopje koffie/thee met een lekkere sprits werd na ongeveer een half uurtje het Tuincentrum bereikt. Ieder kon op eigen gelegenheid het tuincentrum en de kerstmarkt bezoeken. En wat was er veel te zien en te kopen. De karretjes en mandjes raakten snel vol. Hoeveel lampjes moet ik nou hebben voor mijn kerstboom? 80, 180, 480 of zelfs 1000? Het kon allemaal. En natuurlijk de kerstster niet vergeten, meestal de rode versie.

Om 11.15 uur werd ieder weer bij de bussen verwacht. Maar eerst even afrekenen. De buit kon amper in de bus mee worden teruggenomen.....

Rond 12.00 uur waren we weer terug in Odijk. Iedereeen tevreden! Een leuke en geslaagde ochtend met de Zonnebloem Odijk.

 

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?