Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Jumbo Kerstdiner

Zonnebloem afdeling

20 Personen konden genieten van een mooi, lekker en gezellig Jumbo Kerstdiner.

Het diner werd mogelijk gemaakt door de Jumbo. We kregen 2 pakketten, goed voor een 3-gangendiner met 20 personen.

Het diner kon worden gehouden bij L'Amuseri, thuishaven van de Cuisine Culinaire Nederland in Bunnik. Naast de ruimte stelde de CCN Bunnik ook nog eens geheel belangeloos 3 koks en een keukenhulp voor ons beschikbaar. Hiermee werd het mogelijk het diner net even wat extra te geven. Jumbo Odijk zorgde voor de drank tijdens het diner.

Rond 5 uur werden de deelnemers ontvangen en namen zij plaats aan de feestelijk gedekte tafel. Eerst een aperitief gevolgd door een mostersoep. Het hoofdgerecht bestond uit een pasta naar keuze met kip of zalm. Mascarpone met kersen en lange vingers was het toetje van de avond. Het diner werd afgesloten met een ouderwetse kop koffie.

Tussendoor was er de kerstoverweging van Reyer en een samenzang met 'Stille nacht, heilige nacht'.

Rond half negen werd het tijd de gasten huiswaarts te brengen. Ina, die deze activiteit had georganiseerd, bedankte iedereen die had meegewerkt om dit Kerstdiner tot een succes te maken voor onze deelnemers.

Speciaal bedanken we Bob, Henny, good-old Andre en Jasper van CCN Bunnik, Jumbo voor het diner en Jumbo Odijjk voor de drank.

Een mooi initiatief van Jumbo welke met hulp van vrijwilligers tot een waardevolle avond voor onze deelnemers kon worden gemaakt.

 

 

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?