Cookies

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

Instellingen

Zonnebloem.nl en de bijbehorende (sub)domeinen maken gebruik van cookies en daarmee vergelijkbare technieken.

Wij gebruiken functionele en analytische cookies om bezoekers een optimale bezoekerservaring te bieden. Bovendien plaatsen derde partijen advertentie cookies, zodat De Zonnebloem u relevante en gepersonaliseerde advertenties kan tonen buiten deze websites om.

Uw internetgedrag buiten de websites kan ook door deze derde partijen gevolgd worden door middel van tracking cookies. Door op akkoord te klikken bevestigt u akkoord gaat met het gebruik van analytische en tracking cookies en cookies van derde partijen.

Voor meer informatie klik hier

U kunt zelf instellen welke cookies u van ons accepteert. Houd er rekening mee dat door het niet accepteren van cookies uw website ervaring niet optimaal kan zijn. Meer informatie over het gebruik van gegevens van verschillende cookies vindt u in ons cookiebeleid.
Via youronlinechoices.com kunt u zelf bepalen per netwerk of u advertenties krijgt te zien op basis van uw vorige websitebezoek en interesses. U kunt de cookies ook van uw apparaat verwijderen door te klikken op de browser die voor u van toepassing is: Chrome, Firefox, Internet Explorer, Edge, Safari (macQS), Opera.

Nieuwjaarsborrel tijdens koffieochtend

Zonnebloem afdeling

Een drukbezochte en gezellige nieuwjaarsbijeenkomst

43 Deelnemers, de burgemeester, de dominee, de pastoor en de locale media, allemaal waren ze aanwezig om een Zonnebloemtoast uit te brengen op 2016.

Na het openingsgedicht van Ina nam voorzitter Bert Staal het woord. Hij blikte kort terug op 2015 en vooruit op 2016. Mede door de tot nu toe succesvolle fondsenwerving kunnen we uitzien op een aktief jaar. Hierop werd gezamenlijk het glas geheven.

Ook burgemeester Hans Martijn Ostendrop nam het woord en benadrukte hoe waardevol het is samen actief te zijn met hulp van de vele vrijwilligers. Kort noemde hij ook de wereld waarin we nu leven waar we schouder aan schouder moeten staan en waarbij verdraagzaamheid iets is waar we ons op moeten focussen.

Aan het eind van de ochtend vertelde penningmeester Eef Goes over de actie van Onwezen/Broekhuis. Zie hiervoor het artikel in de rubriek nieuws van de website.

De correspondenten van Bunniks Nieuws en de Nieuwsbode onderhielden zich met de bestuursleden wat resulteerde in ruime aandacht in de uitgaven van de daaropvolgende week.

Artikel de Nieuwsbode

Artikel Bunniks Nieuws

 

Zonnebloem logo

De uitslag van de Zonnebloem loterij is bekend.

Kijk snel of je in de prijzen bent gevallen!

Naar de uitslag

Zita Blokker

030-6567176
contactformulier

Contact & Aanmelden

Heb jij een lichamelijke beperking en wil je deelnemen aan onze activiteiten of wil je je aanmelden als vrijwilliger bij de afdeling?